Puur rundvlees uit Twente

Vit's Rundvlees uit Twente, waar rust, ruimte en zuivere lucht nog heel normaal zijn. Onze boeren zorgen goed voor hun vee en behandelen de dieren met respect. Bij alles wat we doen in onze keten dient het welzijn van de dieren voorop te staan.

In Nederland lopen de koeien en hun jongvee ‘s zomers in de wei. Dit is een prachtig gezicht, kalfjes die zogen bij hun moeder, koeien die grazen in de wei, puur natuur! Men kan objectief vaststellen dat van alle diersoorten deze vorm van veehouderij het meest diervriendelijk is. 

Vit's garanties:

  • Respect voor het dier
  • Ruime diervriendelijke stallen
  • ‘s Zomers de koeien in de wei
  • Kalfjes zogen bij de moederkoe
  • Kleinschalig slachthuis in Oldenzaal

Rundvlees van Carnimex

Kwaliteitsvlees staat, net als bij ons, hoog in het vaandel bij Carnimex. Daarom is een deel van het rundvlees in ons assortiment afkomstig van Carnimex. 

Carnimex focust op innovatie, dierenwelzijn, duurzaamheid en importeert alleen de beste producten waarbij kwaliteit een garantie is. Leveranciers worden zorgvuldig geselecteerd en de import van het vlees wordt tevens op zorgvuldige wijze uitgevoerd.
 

Net zoals bij Carnimex staat kwaliteit ook bij ons hoog in het vaandel. Daarom is een deel van ons assortiment afkomstig van Carnimex. Onder andere verkopen wij vlees van het label THE BLACK. Zoals verse entrecote en ribeye. Maar we hebben ook heerlijke Japanse Wagyu in ons assortiment. 

Kortom, genoeg keuze uit rundvlees van uitstekende kwaliteit! 

Meer te weten komen over Carnimex?

Iedere woensdag gehaktdag

Rundergehakt bekroond met een 10!
1 kg voor € 10.95

Proef ook eens onze Wagyuburgers!
Wagyu is een Japans runderras waarvan het vlees zeer gemarmerd is. Als u de burgers gaat bakken heeft het weinig boter of olie nodig in de pan. Deze burger bakt zich zelf uit in zijn eigen vet.

Voor meer informatie over onze leverancier van wagyuvlees zie www.bavette.nl

rundergehakt2022

K. Mellegers, keurslager

Meent 67a
3011JD Rotterdam
0102400840

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten