K. Mellegers, keurslager

Aged Beef

Rundvlees wordt vaak te vers gegeten. Om de smaak echt tot zijn recht te laten komen, net zoals dat vroeger gebruikelijk was, is het nodig dat het vlees enkele weken rijpt. Het vlees wordt gerijpt in een speciale koelcel waar de luchtvochtigheid, luchtcirculatie en temperatuur nauwlettend in de gaten gehouden worden. In de periode van rijpen blijft het vlees in de been, wat de smaak nog meer ten goede komt.

Deze wijze van vlees rijpen noemen we ook wel 'dry ageing'. Dit is anders dan de gebruikelijke manier van vleesverwerking in Nederland, waarbij het vlees na verwerking vacuüm wordt verpakt. Bij dry ageing duurt dit proces minimaal 21 dagen.

Lees meer over Aged Beef op www.agedbeef.nl

K. Mellegers, keurslager

Meent 67a
3011JD Rotterdam
0102400840

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten